This file is in UTF-8 encoding.

Config:
- Розібратися чи вживати дефіс у конфігурації:
    - з дефісом: дозволяє розпізновати деякі слова, які інакше були б помилками
    - без дефісу: багато складених слів розпізнаються автоматично

- перевірити впорядкування в локалі uk_UA.* (щось там не так)
    спотикається на послідовності
аби
абіотичний/V
абісальний/V
аби-то
абітурієнт/efgh
абітурієнтка/ab
абияк/Z
абиякий/VZ


Makefile:


Dictionary:
- терміни
- географічні назив (проблема: правопис часто не дає однозначного трактування)
- додати 30К-40К нових слів :)


Packaging:

